Info

3 DAGEN RUITERBAL XXL!

Na vorig jaar verhuisd te zijn naar de nieuwe grotere event hal van Manege Heijligers, is het nu tijd om een derde dag toe te voegen aan het Ruiterbal XXL weekend!

Vrijdag:
Op vrijdag introduceren we een compleet nieuw pubquiz concept. Meer info hierover volgt later!

Zaterdag:
Het hoogtepunt van het weekend, de zaterdagavond, blijft zoals die al was. Verwacht hier de beste cover band van het moment en andere geweldige acts in combinatie met een bak confetti, liters bier en obers zo snel als Max Verstappen

Zondag:
We sluiten het weekend in stijl af en beginnen op zondagmiddag al met een programma dat in het teken staat voor de hele familie, met aansluitend een afterparty tot 01:00 uur.

DATUM, TIJD & LOCATIE
19, 20 & 21 oktober 2018
Event Hal Manege Heijligeres
Reeweg 3, Asten.

Openingstijden:
Vrijdag 20:00 – 02:00 uur
Zaterdag 20:00 – 02:00 uur
Zondag 13:00 – 01:00

ENTREEPRIJZEN

T.B.A.

LEEFTIJD:
De minimale leeftijd om Ruiterbal XXL te bezoeken is 18 jaar. ID is verplicht.

BETAALMETHODES:
Tijdens het gehele Ruiterbal XXL weekend kun je alleen betalen met consumptiemunten. Het is niet mogelijk om eten & drinken met cash of pin te betalen. Er zijn voldoende kassapunten aanwezig waarbij je consumptiemunten kunt kopen met cash of pin (Maestro)

GARDEROBE:
Er is een ruime strak georganiseerde garderobe direct bij de ingang. Kosten hiervoor zijn €1 per persoon.

VERVOER:
Openbaar vervoer:
Het openbaar vervoer in Asten sluit helaas niet goed aan op de locatie.

Parkeren:
Direct voor de ingang van het evenement ligt een groot verhard parkeerterrein voor auto’s en fietsen. Volg hiervoor de bebording en de aanwijzingen van parkeerwachters. Parkeer alleen op de aangegeven parkeerplaatsen.

Kiss & Ride:
Direct voor de ingang is ook een Kiss & Ride aanwezig. Volg hiervoor de bebording en de aanwijzingen van parkeerwachters. Stop alleen op de aangegeven plaatsen.

 

Meer info nodig? Stuur ons gerust een PM op www.facebook.nl/ruiterbalxxl of laat een berichtje achter op de contact pagina!