Info

RUITERBAL XXL  2020

Na 24 maanden wachten is het eindelijk weer zo ver, Ruiterbal (X)XL
Voor deze speciale editie gaan we terug naar de roots, in de kleine zaal waar we 6 jaar geleden zijn begonnen. We verwachten juist nu nog meer gezelligheid en gekkigheid maar dan in een knusser, intiemer sfeertje..
Dit gigantisch mooie feestje zonder beperkingen mag je niet missen! 3 dagen feesten en dansen met te gekke dj’s, bands en zangers! Dit jaar ook de 1e editie met een heuse Biercantus op zondag. Aarzel dus niet want de kaarten zijn beperkt!

DATUM, TIJD & LOCATIE
15/16/17 oktober 2021
Manege Heijligeres
Reeweg 3, Asten.

Openingstijden:
tot 00:00 uur

LEEFTIJD:
De minimale leeftijd om Ruiterbal XXL te bezoeken is 18 jaar. ID is verplicht.

BETAALMETHODES:
Tijdens het gehele Ruiterbal XXL weekend kun je alleen betalen met consumptiemunten. Het is niet mogelijk om eten & drinken met cash of pin te betalen. Er zijn voldoende kassapunten aanwezig waarbij je consumptiemunten kunt kopen met cash of pin (Maestro)

GARDEROBE:
Er zijn kluisjes aanwezig voor de ingang van het evenement. een kluisje bied ruimte voor +/- 3 jassen en kost 5 euro + 5 euro borg

VERVOER:
Openbaar vervoer:
Het openbaar vervoer in Asten sluit helaas niet goed aan op de locatie.

Parkeren:
Direct voor de ingang van het evenement ligt een groot verhard parkeerterrein voor auto’s en fietsen. Volg hiervoor de bebording en de aanwijzingen van parkeerwachters. Parkeer alleen op de aangegeven parkeerplaatsen.

Kiss & Ride:
Direct voor de ingang is ook een Kiss & Ride aanwezig. Volg hiervoor de bebording en de aanwijzingen van parkeerwachters. Stop alleen op de aangegeven plaatsen.

 

Meer info nodig? Stuur ons gerust een PM op www.facebook.nl/ruiterbalxxl of laat een berichtje achter op de contact pagina!